“BoShi- life philosophy” World tour start!!!, Saturday, March 14, 2015

Saptamana aceasta voi incepe turneul de promovare a ideilor si principiilor care stau la baza cartii mele si metodei BoShi.
In cartea mea, “Vanzator de excelenta” , am explicat cum se poate atinge echilibrul si succesul in viata, bazandu-ma pe un amestec de idei de management si leadership din Asia si Europa si care-si trag seva din istoria si religiile asiatice si respectiv europene.
Principala idee care sta la baza BoShi este ca o viata de succes inseamna o viata in care ii ajuti pe ceilalti, in care dai speranta celor din jurul tau, in care ii indrumi sa creasca si sa se auto-descopere..
A doua idee este ca trebuie sa fii bun ca sa poti ajunge in elita. Bun inseamna sa fii uman, sa te comporti cu gandul la ceilalti, respectand un set de norme si valori, evitand capcana ego-ului propriu, iubindu-te pe tine si pe cei din jur.
A treia idee este ca un lider adevarat este obligatoriu o persoana educata, un “Shi” , asa cum ii placea lui Confucius sa spuna.

Turneul “BoShi-o filozofie de viata” va promova atat cartea cat si conceptul, insistand asupra valabilitatii acestuia atat in viata de business cat si in cea privata.
Structurat sub forma a doua ore de conferinta urmate de 30 de minute de prezentare a cartii, evenimentul “BoShi-o filozofie de viata”se adreseaza tuturor celor care doresc sa descopere o noua cale de a-si analiza si imbunatati viata.
Evenimentul din Bucuresti este programat pentru sambata, 14 Martie, de la ora 10 la 12.30, la
Hotel Inter Businesss , Bulevardul 1 Decembrie 1918, nr. 56B, sector 3, 032468, Bucuresti ( http://www.interhotel.ro/ro )

Advertisements